Durable Mevrouw-Kleur

Durable

Haakgarens en haakkatoen

Onze Durable haakgarens en haakkatoen zijn op en top Mevrouw Kleur en ongekend populair bij onze klanten. Waarom? Allereerst vanwege de heerlijke hoeveelheid kleuren natuurlijk. Allemaal even intens, sprekend en fris. Een kleurexplosie voor het oog, waar je onmiddellijk blij van wordt. Je maakt eenvoudig en met veel plezier de mooiste dingen met de Durable haakgarens en haakkatoen van Mevrouw Kleur.
Cosy

Cosy

Cosy Fine

Cosy fine

Double Four

Double four

Coral

Coral

Cosy

Soqs

Cosy

alle Durable

Handwerken met Durable haakgarens en haakkatoen

Met kwaliteit maak je de mooiste dingen

De haakgarens en haakkatoen van Durable bestaan al meer dan 80 jaar. En dat is niet voor niets. Met dit Hollandse kwaliteitsproduct werk je ontzettend fijn en maak je de mooiste kleding en accessoires. Helemaal in jouw eigen stijl en kleuren. Van sjaals & mutsen, babykleding, dekens, romantische bedspreien, tassen, kussens tot originele accessoires.

Jouw wolwinkel online Mevrouw Kleur

Ons kleurrijke Durable assortiment

Intens sprekende kleuren
Bij Mevrouw Kleur vind je onder meer de nieuwste kleuren van de Durable Coral, de Durable Cosy, de Durable Cosy Fine en de Durable Double Four. Allemaal zachte en glanzende katoenen haakgarens. Fijn in het gebruik, uitwasbaar en in vele sprekende kleuren verkrijgbaar.

Mevrouw Kleur denkt met je mee

Heb je vragen?
Wil je even sparren over de beste haakgarens of haakkatoen voor jouw nieuwe handwerkproject?
Mail Marloes & Martine. We denken graag met je mee!

Durable Coral gemerceriseerd katoen

De Durable Coral is een gemerceriseerd 100% katoenen haakgaren voor naalddikte 2,5 – 3,5 mm. De gemerceriseerde katoenen draad glanst mooi en voelt zacht aan. Het is een heerlijke haakkatoen om in je handen te hebben en makkelijk om mee te werken. Kies uit maar liefst 80 kleuren jouw favoriete kleur en ga direct aan de slag.

Durable Cosy haakgaren

De Durable Cosy is een net wat dikker haakgaren geschikt voor naalddikte 5 – 7 mm. De mix van 50% katoen en 50% acryl maakt het haakgaren licht en sterk. Ideaal om de leukste tassen en accessoires voor in huis te haken en te breien. De mooie kwaliteit zorgt dat ook na een wasbeurt de sprekende kleuren prachtig blijven en het materiaal zacht blijft aanvoelen.

Durable Cosy Fine

De Durable Cosy Fine heeft dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de Durable Cosy haakgarens, maar heeft een dunnere draad. De draad is zacht, licht glanzend en sterk door de mix van 58% katoen en 42% acryl. De dunnere draad is geschikt voor naalddikte 3 – 4 mm. Ook de Durable Cosy Fine bestel je eenvoudig in de meest mooie kleuren!

Durable Cosy Double Four

De Durable Double Four is een 100% katoenen haakgaren. Ze voelt zacht en sterk aan en is geschikt voor naalddikte 4,5 – 5mm. De draad is stevig en makkelijk om mee te werken. Met de vele retro kleurtjes brei of haak je eenvoudig stijlvolle kussens, plaids, dekens en nonchalante omslagdoeken, waarmee jij je huis en jezelf helemaal aankleedt in jouw stijl.

Durable Soqs

Ben jij opzoek naar eigentijds sokken garen? Dan is Durable soqs met haar sprekende kleuren het garen om mooie hippe sokken mee te maken. Maar ook voor andere brei projecten is het zeer geschikt. Maak een mooie trui, vest of sjaal met Durable soqs. Met een samenstelling van 75% wol en 25% poliamide is het zacht en sterk. 2 bollen zijn voldoende om 1 paar sokken te maken. Je kan eindeloos combineren met de mooie kleuren van Durable Soqs.

Vind de haakgarens die je zoekt
Mevrouw Kleur denkt met je mee

Wil je even sparren over de beste haakgarens of haakkatoen voor jouw nieuwe handwerkproject?

Mail Marloes & Martine.
We denken graag met je mee

Jouw wolwinkel online Mevrouw Kleur