Alle garen - Mevrouw Kleur

Haakpakketten en breipakketten

van Mevrouw Kleur

Nieuw in ons assortiment zijn de haak en breipakketten van Mevrouw Kleur. Een compleet haak of breipakket vol inspiratie en uren haak of brei plezier! Onze Mevrouw Kleur haak en breipakketten worden iedere keer ontworpen door een echte haak of brei expert waar wij mee samenwerken. Zo heeft bekend haakexpert Martine de Regt ons eerste haakpakket speciaal voor jou ontworpen, het popje Mevrouw Kleur. De leuke pakketten van Mevrouw Kleur zijn voor amigurumi, sjaals of leuke sokken. Zoals je leest zit er voor iedereen wel wat bij. Het maakt niet uit of je net begint met haken of breien of al wat langer bezig bent, iedereen kan creatief bezig zijn met de haak en breipakketten van Mevrouw Kleur. Leuk als cadeau of als geniet moment voor jezelf.
Naast ons eigen assortiment met unieke patronen zijn er ook haak en breipakketten van Scheepjes en Durable te koop. Ook deze haak en breipakketten zijn van alle benodigdheden voorzien. Veel plezier met kiezen uit deze leuke pakketten.

Ook blijven wij door ontwikkelen en zullen wij jullie van nog meer inspiratie gaan voorzien! Op deze pagina komen er steeds meer leuke inspirerende haakpakketten en breipakketten bij.

Hulp nodig? Of heb je vragen?
Mail Marloes en Martine

014.119