Alle garen - Mevrouw Kleur

Rice Servies

Voor vrouwen met een voorliefde voor KLEUR

De leuke momenten in het leven, creëer jezelf. Op jouw manier kleed jij niet alleen jezelf en je huis aan, maar ook de gezellige momenten met je gezin, je familie en vrienden. Met Rice servies van Mevrouw Kleur geef je letterlijk en figuurlijk kleur aan deze dierbare ontmoetingen en wordt het samenzijn altijd een feestje.

Rice bekers en borden

Melamine servies voor altijd en overal

De Rice bekers, Rice borden en Rice kommen en schaaltjes passen perfect bij iedere maaltijd. Je creëert eenvoudig en snel een vrolijke ontbijttafel en geeft iedereen een goed begin van de dag. Net zo kleurrijk worden je lunch en je avondmaaltijd. Het sterke materiaal kan tegen eens stootje. Perfect voor een maaltijd in de tuin, op de camping, mee naar het strand of een picknick in het bos. Eenmaal weer thuis gaat het zo de vaatwasser in en staat het morgen weer schoon voor je klaar.

Jouw wolwinkel online Mevrouw Kleur

Melamine servies

Kunststof servies met een hart

Bij Mevrouw Kleur ondernemen we vanuit ons hart. We zetten onze talenten in, ontwikkelen onszelf en zorgen voor een inkomen om van te leven. Maar bij alles wat we doen, staat het respect voor mens, dier en natuur voorop. We willen iets positiefs bijdragen, aanwakkeren en voeden in plaats van de wereld uitputten en vervuilen.

Dat zie je terug in de handwerk- en lifestyleproducten in onze wolwinkel. Het melamine servies van Rice sluit daarbij perfect aan. Het Rice servies wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd in ontwikkelingslanden met het grootste respect voor veilige en gezonde werkomstandigheden en mensenrechten.

Rice bekers en borden

Op en top Mevrouw Kleur

Het kleurrijke Rice servies is daarmee op en top Mevrouw Kleur. De kleurrijke collectie en originele prints maken ons blij en vrolijk. Bekijk onze collectie Rice bekers, Rice borden en Rice kommetjes. Laat je inspireren en geef vandaag nog wat extra kleur aan je leven!