Alle garen - Mevrouw Kleur

Dol op Scheepjes­wol

Scheepjeswol en garens

Met trots laten we ons assortiment Scheepjeswol en garens aan je zien. Waarom met trots? Bij Mevrouw Kleur houden we van eerlijke, duurzame kwaliteitsproducten. Dit oer Hollandse merk is van oorsprong afkomstig uit het dorp Veenendaal, hier iets verderop. Nog steeds worden alle Scheepjeswol en garens gewoon in Nederland gemaakt. Met de eigenheid en tijdloze kwaliteit die ze altijd hebben gehad. Dát zijn bij uitstek de wol, garens, fournituren en handwerkproducten die bij Mevrouw Kleur passen.
Catona 10 gram

Catona 10 gram

Catona 50 gram

Catona 50 gram

Colour Crafter

Colour Crafter

Chunky Monkey

Chunky Monkey

Softfun

Softfun

Softfun denim

Softfun Denim

Scheepjes-Stone-Washed

Stone Washed

Stone Washed XL

Stone Washed XL

Merino Soft

Merino Soft

Twinkle

Twinkle

Namaste

Namaste

Catona 50 gram
Alle Scheepjes

Scheepjeswol en garens

Geven je leven kleur!
Als je houdt van breien en haken, werk je graag met mooie wol en garens. Producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt. Dat voel je en zie je. De kleuren stralen en met de materialen in je handen, kom je tot rust na een drukke dag. Met Scheepjeswol brei, haak en maak je eenvoudig de mooiste dingen. Zo geniet je niet alleen van het handwerken zelf, maar des te meer van het resultaat. Het zijn de kleine dingen, met liefde gemaakt, die je leven meer kleur geven!

Mevrouw Kleur denkt met je mee

Heb je vragen?
Wil je even sparren om zeker te weten welke Scheepjeswol het beste past bij jouw wensen?
Mail Marloes & Martine. Je krijgt persoonlijk advies!

Scheepjeswol

Een bol vol inspiratie
Scheepjes staat bekend om haar enorme hoeveelheid soorten en kleuren wol en garens. De zachte materialen en sprekende kleuren zijn een lust voor het oog. Dus zoek je wat moois, neem dan even de tijd en laat je inspireren…. Voel je de inspiratie al borrelen? Dan is jouw nieuwe handwerkproject gestart!

Amigurumi haken

Amigurumi haken is ontzettend populair. En dat is niet voor niks. Het is niet alleen heerlijk om te doen, je kunt er ook eindeloos je creativiteit in kwijt. Met bijvoorbeeld de Scheepjes Catona en de Scheepjes Softfun is het ook nog eens eenvoudig. Deze Scheepjeswollen zijn sterk en uitwasbaar. Ze zijn er in prachtige, zachte en sprekende kleuren. Je hebt een ruime keuze in wol en garens voor de gewenste naalddikte van 3 – 3,5 mm.

Welke wol kies jij?

Ons assortiment is zo samengesteld dat je alles kunt maken wat je wilt. Kleding, sjaals, dekens, tassen, kussens of originele accessoires, bij mevrouw Kleur vind je de perfecte Scheepjeswol en garens voor jouw project.

Vind de Scheepjeswol die je zoekt

Mevrouw Kleur denkt met je mee

Wil je even sparren om zeker te weten welke Scheepjeswol het beste past bij jouw wensen?

Mail Marloes & Martine.
We denken graag met je mee

Jouw wolwinkel online Mevrouw Kleur