Alle garen - Mevrouw Kleur

Wolwinkel Mevrouw Kleur

Iedereen heeft zijn eigen kleur. Bij ons mag je die laten zien

Hallo, wij zijn Marloes & Martine. Als zussen hebben we al van jongs af aan een sterke band met elkaar. We voelen elkaar gemakkelijk aan, denken vaak hetzelfde en staan op dezelfde manier in het leven.

Onafhankelijk van elkaar hebben we veel mee gemaakt. Dat was pittig, maar heeft ons ook veel nieuwe inzichten gegeven. We zijn enorm gegroeid als mens en maken nu andere keuzes. We kiezen ervoor veel meer te leven en te werken vanuit ons hart.

Ondernemen vanuit je hart

In 2015 hebben we voor het eerst de wens uitgesproken om ooit samen te gaan ondernemen. Vanuit een verlangen naar meer vrijheid en de sterke drang om meer te betekenen voor anderen. Ooit, zeiden we toen, gaan we dat doen …

In 2021 is het dan zover. Veel sneller dan gedacht, starten we onze eigen wolwinkel. Eerst online. Daarna volgt de fysieke wolwinkel, waar iedereen welkom is voor koffie, thee, een luisterend oor en natuurlijk een persoonlijk handwerkadvies.

Jouw wolwinkel online Mevrouw Kleur
Kleur maakt je leven een beetje mooier

Geef kleur aan je leven!

Dit is onze manier om veel meer kleur te geven aan ons leven. En hopelijk ook aan het leven van andere vrouwen. We willen vrouwen laten ontdekken hoe ontspannend het is om met je handen mooie dingen te maken. Hoe heerlijk het is om creatief bezig te zijn. En daarin lekker buiten de lijntjes te kleuren en zo je eigen stijl en smaak te ontdekken.

Durf jij af en toe buiten de lijntjes te kleuren?
Kijk rustig rond in onze wolwinkel online

Heb je vragen? Mail ons!
Onze dag is goed wanneer jij creatief aan de slag kunt, op jouw manier.

Liefs,
Marloes & Martine